Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi Fredag d. 29. maj. 2020 - kl. 06:00

Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Høng - torsdag den 28. maj

Høng er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hundige Bygade, Greve
Hovedgaden, Regstrup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Stenbjergvænget, Salvig, Orø
Tornehagen, Bognæs, Holbæk

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Koks i udveksling af kontaktoplysninger efter uheld – Roskildevej, Ringsted

Kl. 08.31 henvendte en 25-årig kvinde fra Næstved sig til politiet, fordi hun og to andre bilister havde været impliceret i et mindre alvorligt færdselsuheld på Roskildevej ca. 400 meter nord for krydset ved Østre Ringvej. Alle tre bilister var kørt i nordlig retning i den tætte trafik, men en kvinde overså, at den forankørende personbil ført af en 36-årig kvinde fra Jægerspris bremsede. Hun blev påkørt bagfra, og dette sammenstød opdagede anmelderen for sent, så hun påkørte personbilen foran hende bagfra. Ingen af parterne kom selv til skade ved uheldet, hvortil også en ambulance var sendt. Alle tre kvinder oplyste telefonnumre til hinanden efter uheldet, men de to kvindelige parter, som politiet traf på stedet, havde ikke fået noteret sig den tredje kvindes telefonnummer eller nummerpladen, inden hun forlod uheldsstedet. Politiet registrerede de tilbageværende parter i uheldet, hvor politiet vurderer, at kvinden har opfyldt sine forpligtelser efter færdselsloven. Dog har politiet ud fra de foreliggende oplysninger ikke mulighed for at identificere den tredje part i uheldet, så alle parterne i uheldet kan registreres.

Færdselsuheld – Hyrdehøj Bygade, Roskilde

Kl. 09.22 var det sket et sammenstød i en rundkørsel mellem en personbil og en knallertkører, så en ambulance var sendt til uheldsstedet. Det viste sig, at en 57-årig mand fra Roskilde var kørt ad Hyrdehøj Bygade mod vest og videre ind i en rundkørsel, hvor han påkørte en lille 30-knallert. Den blev ført rundt i rundkørslen af en 50-årig kvinde fra Holbæk, der i ambulancen blev til skadestuen til kontrol, men knallertkøreren var sluppet med diverse knubs. Politiet optog rapport om uheldet, idet bilisten mistænkes for at have overtrådt færdselslovens vigepligtsbestemmelser.

Ihærdig butikstyv afsløret – Nørregade, Køge

Kl. 11.56 fik politiet en anmeldelse fra en isenkræmmerforretning om, at personalet fulgte efter en mand, som de mistænkte for at have stjålet forskellige varer i butikken. Politiet fik i Antoniestræde kontakt til både personalet og den mistænkte, som viste sig at være en 55-årig mand fra Karise. Han var i besiddelse af et par net, hvori der var varer med prismærker fra bl.a. isenkræmmerforretningen. Manden blev derfor anholdt og sigtet for tyveri af en gasbrænder, en lygte og ti spiseskeer til en værdi af 480 kr. fra isenkræmmeren. Ved nærmere undersøgelse af varerne i de to net stammede disse fra supermarkedet Fakta i Hårlev, butikken Normal i Køge og en butik, som det ikke umiddelbart lykkedes politiet at identificere. Der var tale om kosmetiske produkter, frugt, vaskepulver og barberblde. Den anholdte blev sigtet for yderligere tre tilfælde af butikstyveri og blev løsladt efter afhøring til sagerne.

Færdselsuheld – Haslevvej / Nordrupvej, Ringsted

Kl. 12.05 var der sket endnu et færdselsuheld, hvor en knallertkører var involveret, så en ambulance var sendt til uheldsstedet. Det viste sig, at en 37-årig mand fra Ringsted var kørt ad Nordrupvej mod vest og havde til hensigt at svinge til højre ad Haslevvej mod nord. Da han var kørt over vigelinjen og ud på Haslevvej, påkørte han en 18-årig kvinde fra Haslev, som kørte på en lille 30-knallert ad Haslevvej mod nord. Kvinden blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Politiet har optaget rapport om uheldet, da bilisten mistænkes for overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser.

Sur mand – Markedspladsen, Holbæk

Kl. 13.36 fik politiet en henvendelse fra en parkeringskontrollør, som var utryg ved en mand, der var meget opfarende. Politiet kørte til stedet og kunne ved selvsyn konstatere, at en 57-årig mand fra Tølløse var så meget ophidset, at han kraftigt gestikulerende stillede sig så tæt op af politipersonalet, at politiet frygtede et angreb. Manden blev derfor i fornødent omfang pacificeret og efter en beroligende samtale gjort bekendt med, at han sigtedes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen over for både parkeringskontrolløren og politiet. Den 57-årige kan således forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Mistænkelig mand – Sløjen / Engrøjel, Greve

Kl. 13.54 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom borger, der undrede sig over, at en fremmed mand ca. 30 minutter tidligere havde indfundet sig i haven og kigget ind ad vinduerne. Han var forsvundet i området, men anmelderens nabo havde endda talt med ham. På det tidspunkt medbragte han en stor taske og blev i øvrigt beskrevet som en hjemløs-type. Politiet kørte til området og traf manden sovende på et græsareal. Der var tale om en 43-årig mand fra Horsens, som tidligere havde boet i området. Han oplyste at være hjemløs, men blev af politiet bortvist fra området, så han ikke virkede utryghedsskabende på grund af adfærden.
Kl. 15.14 fik politiet endnu en anmeldelse om en mand, der gik ind i forskellige haver i området ved Engrøjel, ligesom manden også råbte efter beboerne i området. Politiet fik ikke denne gang kontakt til manden, som formodes at være samme mand, som politiet bortviste fra området.

Ukrudtsbrænder årsag til mindre brand – Tjørnevej, Karlslunde

Kl. 17.01 rykkede politiet ud til en mindre brand i et plankeværk. Det viste sig, at der var sket skade på et areal på 2 x 2 meter. Branden var ifølge en 34-årig mand fra Karlslunde formentlig opstået, efter at han havde brugt en ukrudtsbrænder langs plankeværket. En ukendt kvinde havde pludselig gjort opmærksom på, at der var ild i plankeværket til trods for, at han havde vandet området efterfølgende. Trods dette vurderede politiet, at den 34-årige havde udvist utilstrækkelig forsigtighed ved brugen af ukrudtsbrænderen, så han blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Han kan nu forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Uenige hundeluftere udløste voldeligt overfald – Tranevej, Høng – Kalundborg

Kl. 21.26 anmeldte en 59-årig, mandlig hundeejer fra Høng, at han tidligere på aftenen kl. ca. 20.45 var blevet overfaldet af en anden hundeejer. Anmelderen havde luftet sin hund og mødte undervejs en anden hundeejer, hvis to store hunde løb rundt uden at være i snor. Anmelderen bad den anden hundeejer om at få hundene i snor, da hans egen lille hund tidligere var blevet overfaldet og derfor hurtigt blev nervøs, men den anden hundeejer afviste dette. Da hans to store hunde kom løbende hen mod anmelderen, tog han en kæp og slog ud efter dem, så den ene blev ramt. Det bevirkede, at hundeejeren blev sur og fulgte efter anmelderen, som til sidst blev overfaldet med slag mod hovedet og måske også sparket.
Politiet iværksatte straks en efterforskning, der førte til identifikation af hundeejeren med de to hunde. Der var tale om en 26-årig mand fra Høng, som kl. 23.59 blev anholdt på sin bopæl. Han blev sigtet for vold og løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Nykøbingvej, Grevinge – Odsherred

Kl. 00.31 ville politiet standse og kontrollere en personbil, der kørte rundt i Gundestrup-området. Føreren af personbilen, hvori der formentlig var to-tre personer, ønskede dog ikke at tale med politiet og forsvandt undervejs for den forfølgende patruljebil. Under efterfølgende søgning efter bilen fandt politiet den forulykket i T-krydset Ny Holbækvej – Nykøbingvej, hvor bilen formentlig efter kørsel i østlig retning ad Ny Holbækvej var fortsat ligeud i krydset og standset i en hæk på en privat adresse. Der var ingen til stede i bilen, så en hundepatrulje kom til området og fandt i en rapsmark en 18-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt som mistænkt for at have været til stede i bilen. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, hvor politiet nu forsøger at få klarlagt identiteten på de øvrige personer, som ikke blev fundet i området. Bilen er hjemmehørende i Jylland, så politiet forsøger nu at finde ud, hvem der kan have haft rådighed over bilen, som ikke var meldt stjålet.OPFØLGNING


Straksdom og udvist med indrejseforbud – Butikstyveri – Roskildevej, Benløse, Ringsted

En 34-årig kvinde og en 46-årig mand begge fra Rumænien blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde som sigtede for butikstyveri i supermarkedet Netto af varer til en værdi af knap 12.000 kr. De var blevet anholdt tirsdag aften, da en butikskontrollant havde afsløret dem i tyveri af varerne, som de gemte i en bil på parkeringspladsen uden for forretningen. Begge modtog en straksdom på 30 dages fængsel, samtidig med at de begge blev udvist af Danmark med et indrejseforbud de næste seks år. De forblev begge frihedsberøvede efter retsmødet med henblik på afsoning af straffen og indtil efterfølgende udsendelse af Danmark skal finde sted i juni måned.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler