Pædagog søges til borger i Høng

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du god forståelse for autisme og ADHD? Og vil du arbejde med pædagogiske indsatsmål for en 17-årig? Så læs mere her:

Om opgaven:

Borgeren bor i Høng sammen med sin familie. I starten vil din opgave være at opbygge en stærk relation til borgeren, mens I er i hjemmet.

Borgeren er normaltbegavet og har diagnoserne autisme og ADHD. Disse diagnoser giver borgeren udfordringer, så vedkommende ikke fremstår alderssvarende. Borgeren har svært ved at omgås mange mennesker og trækker sig derfor, hvis der er større forsamlinger.

Borgeren holder meget af rollespil, Pokemon og håndarbejde. 

Når den gode relation er etableret, er der pædagogiske indsatsmål, som du vil arbejde med, herunder at tage med borgeren ud at handle, shoppe og benytte offentlig transport mm.

Om dig:

Vi søger en uddannet pædagog med en god forståelse for autisme og ADHD. Du er reflekterende i din sproglige tilgang, da det er vigtigt for borgeren at blive mødt og set rigtigt.

Det er vigtigt, at du kan lide og ikke har allergi for katte, da der er 8 katte i hjemmet.

Arbejdstid:

3 timer ugentligt. Enten mandag, onsdag eller fredag i tidsrummet 12.00-17.00. 

Vi søger dig, der har fleksibilitet til indimellem at placere timerne i nogle weekender, så der kan arbejdes med indsatsmålene.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (0-6 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004811

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet