Nyt fra Høng i politiets døgnrapport

Profilbillede

Høng er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Hovedgaden, Mørkøv

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Egevej, Vig
Klematisvej, Køge
Svenstrupvang, Havdrup
Dalgasvej, Køge
Søndervang, Greve
Pilevænget, Dåstrup, Viby Sj.
Ankeret, Vig
Drosselvej, Køge
Nørrevang, Greve
Emilsgade, Viby Sj.
Granvej, Vemmedrup, Bjæverskov
Vibemosen, Greve
Hovbovej, Solrød Strand
Østre Parkvej, Ringsted (forsøg)
Ahornvej, Karlslunde
Thyges Banke, Kalundborg
Stenbuksvej, Ejby, Lille-Skensved
Åtoften, Solrød Strand (forsøg)
Brovej, Karlslunde
Søvang, Køge
Østermarksvej, Greve
Hestetoften, Kalundborg
Ejbyvej, Ejby, Lille-Skensved (forsøg)

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Harestien, Tengslemark Lyng, Højby Sj.

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Kærvej, Enderslev, Hårlev Mortenstrupvej, Mortenstrup, Jystrup Midtsj.Kirkevej, Kværkeby, Ringsted

 

 

Fredag – lørdag:

 

Arbejdsulykke – Solbærhaven, Vipperød

Kl 08.45 modtog politiet anmeldelse om en arbejdsulykke. En 33-årig mand fra Sorø var ved at læsse paller med rullegræs af fra en lastbil. Pludseligt knækker læsserampen med pallerne på, og manden får både en palleløfter og noget rullegræs ned over sit ben. Han blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset og politiet underrettede Arbejdstilsynet, der nu vil undersøge lastbilen yderligere.

 

Uro – Kordilgade, Kalundborg

Kl 12.23 blev det anmeldt, at en mand lavede uro på stedet. Manden havde angiveligt kastet med en stol inde på en restaurant. En patrulje formanede en 30-årig lokal mand om at forlade stedet, men han vendte kort efter tilbage. Da patruljen kom retur, havde manden dog igen forladt stedet og kunne ikke umiddelbart findes i området.

 

Stjålet bil fundet – Odsherred

Kl 13.35 kontaktede en mand fra København politiet, da han i en facebook-gruppe havde set et billede af sin stjålne bil. Bilen var blevet stjålet ved et indbrud på Sjællands Odde tidligere på måneden. På billederne kunne han se, at bilen nu var påsat andre nummerplader – som politiet kunne konstatere burde have siddet på en hel anden bil. Manden kørte selv til stedet, hvor bilen skulle befinde sig. Da han kunne konstatere, at det uden tvivl var hans bil, blev en politipatrulje også sendt til stedet. En 34-årig mand på stedet blev anholdt og tilstod, at han havde stjålet bilnøglerne under indbruddet. På stedet blev også fundet to scootere uden nummerplader, og politiet nu skal undersøge, om de også er stjålet.

 

Brand – Fjellebro - Ringsted

Kl 14.07 udbrød der brand i et skur, formentligt som følge af afbrænding af ukrudt med ukrudtsbrænder. Ilden bredte sig til gavlen på selve huset, før brandvæsnet fik den under kontrol. Politipatruljen på stedet kunne konstatere, at hele skuret, inklusiv en bil, var brændt ned.

 

Narkopåvirket bilist – Chr Hansensvej, Holbæk

Kl 17.09 standsede en patrulje en bil ført af en 31-årig mand fra Jyderup, da der var mistanke om, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. Manden erkendte, men dog kun at han havde været udsat for passiv hashrygning. Han blev medtaget på sygehuset, så der kunne udtages en blodprøve.

 

Brand – Lysalleen, Roskilde

Kl 17.18 indløb der anmeldelse om brand i et køkken i en etageejendom. Flere personer var kommet løbende ud af bygningen og råbt, at der var brand, og det havde fået en forbipasserende kvinde til at ringe 112. Da brandvæsnet ankom til stedet, kunne de konstatere, at der ikke længere var ild i noget og at der ikke var sket skader på bygningen. Men en kvinde havde varmet noget olie i en gryde, og da hun havde taget låget af, var olien brudt i brand.

 

Ulovlig droneflyvning – Karlslunde

Kl 18.03 blev politiet orienteret om, at der fløj en drone rundt for tæt på lufthavnen i Roskilde. En patrulje blev sendt til Karlslunde og traf en 43-årig lokal mand, der erkendte, at han havde fløjet med dronen ifm en havefest. Han var selv blevet opmærksom på, at han ved en fejl var kommet for tæt på zonen omkring lufthavnen, og havde skyndt sig at tage dronen ned igen. Manden er nu sigtet for at flyve med drone, hvor han ikke må.

 

For høj hastighed – Køgevej, Ringsted

Kl 18.42 blev en personbil stoppet af en færdselspatrulje, der havde målt bilen til at køre med 87 km/t i en byzone. Den 18-årige mand fra Ringsted, der førte bilen, kan nu se frem til et kørselsforbud pga, at han kun har haft kørekort i seks måneder.

 

Narkopåvirket bilist – Roskildevej, Ringsted

Kl 19.48 standsede en patrulje en personbil, da der var mistanke om, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. En narkometertest gav udslag for, at den 20-årige mand fra Ringsted var påvirket af kokain. En visitation af manden viste desuden, at han var i besiddelse af ca 2 gram hash.

 

Falsk politimand – Holbæk

Kl 19.56 anmeldte en 70-årig kvinde, at hun var blevet ringet op af en mand, der oplyste, at han var fra politiet, fordi han kunne se, at der blev hævet penge på hendes konto. Kvinden gav dog klart til kende, at hun havde gennemskuet, at manden var ude på at snyde hende. Det fik ham til at true med at sende en patruljevogn ud til kvinden for at sigte hende for medvirken til svindel. Men heller ikke den trussel gjorde kvinden blød i knæene, så hun endte med at lægge på.

 

Falsk politimand – Greve

Kl 20.02 kom der opkald fra en 72-årig kvinde, der også havde fået et opkald fra en ”Ole Henriksen” fra politiet. Han forsøgt at lokke kontooplysninger og cpr-nummer ud af kvinden, men det afviste hun klogelig at udlevere. I stedet valgte hun at afslutte samtalen.

 

Røveri på gaden – Præstemarksvej, Roskilde

Kl 05.22 anmeldte en 19-årig mand, at han var blevet udsat for røveri, da han var kommet gående på vejen. To mænd slog ham i hovedet og stak af med en pizza, han netop havde købt, og med hans cigaretter. De to mænd beskrives som 17-18 år og cirka 180 cm høje. Den ene var i sort hættetrøje og den anden i en beige Nike-hættetrøje. Trods søgning med hund, lykkedes det ikke politiet at finde de to mænd i området. Politiet hører gerne fra folk, der trods det tidlige tidspunkt, måtte have set de to mænd i nærheden.

 

 

Lørdag - søndag

 

Narkokørsel – Kalundborgvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 13.18 standsede en patrulje en personbil, som blev ført i vestlig retning. Føreren af personbilen, en 49-årig mand fra Roskilde, viste sig ikke at have generhvervet førerretten og blev sigtet for kørsel uden førerret. Patruljen mistænkte, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer, og manden blev sigtet og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden vil få afgjort sine sager, når resultatet af blodprøve foreligger.

 

Tilskuer til cykelløb påkørt af knallert – Svallerup Landevej, Kalundborg

Kl. 16.07 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld. En patrulje kom frem til stedet, hvor vidner forklarede, at en tilskuer til cykelløbet Tour de Storebælt var blevet påkørt af en knallert. Det vidste sig, at en 49-årig lokal kvinde havde hørt en knallert nærme sig, og var trådt til side for at knallerten kunne passere, hvorved hun trådte ud foran knallerten, som blev ført af en 72-årig mand fra Høng, som påkørte hende. Både den kvindelige tilskuer og knallertkøreren pådrog sig skader ved sammenstødet, og de blev begge kørt på skadestuen for nærmere undersøgelser. Politiet optog rapport i sagen.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer – Tidemandsvej, Holbæk

Kl. 19.46 traf en patrulje en 19-årig mand fra Holbæk i en baggård. Manden var i besiddelse af en pølsemandspose indeholdende 1,5 gram hash til eget brug, som blev konfiskeret af patruljen. Manden er sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

 

Falsk politimand på spil – flere steder i politikredsen

Politiet har lørdag aften modtaget anmeldelser fra en 75-årig kvinde fra Holbæk kl. 19.50 og efterfølgende kl. 22.23 fra en 70-årig kvinde fra Roskilde, som begge var blevet ringet op af en person, der præsenterede sig som Bo fra Vildbjerg Politi. Manden i telefonen forklarede begge kvinder, at han kunne se, at der var ved at blive oprettet lån i kvindernes navn i forskellige forretninger. Kvinden i Holbæk udleverede oplysninger om fire konti til manden i telefonen, da hendes telefon løb tør for strøm og samtalen derfor sluttede. De fire konti blev efterfølgende spærret. Kvinden i Roskilde afsluttede selv telefonsamtalen, da hun fattede mistanke til manden.

Kl. 22.53 kontaktede en 40-årig mand politiet og anmeldte, at hans 74-årige mor var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra politiet. Manden i telefonen havde talt med den 74-årige kvinde fra Greve i to timer, hvor det lykkedes manden at få den 74-årige kvinde til at udlevere diverse kontooplysninger og koder. Den falske politimand overførte 92.000 kr. fra kvindens konti under samtalen.

Sagerne betragtes som bedrageri over for ældre borgere. Politiet har følgende gode råd og opfordrer folk til at snakke med deres ældre familiemedlemmer om dem:
Vær skeptisk, hvis du får et uventet opkald.
Få evt. navnet på den person, der ringer, og ring så tilbage til politiets hovednummer og spørg efter personen.
Udlever aldrig dit betalingskort eller din kode
Overvej at blive fjernet fra Krak.
Overvej hvad du deler af personlige oplysninger på sociale medier.   

 

Politiet har udgivet en folder med gode råd til ældre borgere, som kan hentes her:
https://politi.dk/-/media/mediefiler/mvsjae/dokumenter/hvis-nogen-ringer-angaaende-dine-pengesager/hvis-nogen-ringer-angaaende-dine-pengesager.pdf

Drenge løb ud foran tog – Jernbanevej – Ringsted

kl. 20.39 blev politiet kontaktet af et vidne, som havde set en gruppe unge drenge løbe hen over togskinnerne på Ringsted Station, netop som et tog ankom til stationen. Drengene havde krydset skinnerne flere gange, da der ankom tog og havde også kastet sten på skinnerne. Gruppen af drenge løb væk stedet og steg på en bus, der forlod togstationen og satte kursen mod Sorø. Anmelder kunne ved derfor fortælle politiet, hvor drengene befandt sig. En patrulje fik kontakt til bussen, hvor de seks drenge ganske rigtigt befandt sig. Tre af drengene erkendte at have løbet over skinnerne og kastet med sten, mens de tre øvrige ikke vedkendte sig at have deltaget. Politiet kontaktede dog forældrene til alle seks drenge for at fortælle dem om drengenes uhensigtsmæssige og farlige opførsel på Ringsted Station. Politiet optog rapport i sagen.

Borger fulgte efter spritbilist – Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 21.16 kontaktede en 46-årig mand politiets vagtcentral for at anmelde, at en tydeligt beruset bilist havde påkørt den 46-åriges bil på en parkeringsplads ved en dagligvarebutik, hvorefter han var kørt fra stedet. Den 46-årige mand fulgte i sin egen bil efter bilen med den berusede mand, som i en venstrekurve påkørte et stenbed, en hæk og en postkasse, hvorved højre fordæk blev delvist revet af, hvilket fik bilen til at standse. Politiet kom frem til stedet, hvor den spirituspåvirkede fører viste sig at være en 40-årig mand fra Rumænien. Den 40-årige rumæner ønskede ikke at medvirke til alkometertest eller oplyse sit navn, og han blev derfor anholdt og lagt i håndjern. Manden fik udtaget en blodprøve og blev taget med på politistationen. Manden er sigtet for spritkørsel, brugstyveri af køretøj og kørsel uden førerret. Manden blev løsladt til gaden efter nogle timers ophold i detentionen. Han er fortsat sigtet i sagerne, som vil bliver afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Grov vold – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 23.15 fik politiet en anmeldelse om et slagsmål mellem tre drenge. Den ene af de tre – en 15-årig dreng bosiddende i Svinninge var blevet væltet omkuld og fik tildelt flere slag og spark af en 15-årig dreng fra Tølløse og en 16-årig dreng fra Holbæk. Det 15-årig offer blev ligeledes slået i hoved med en flaske og blev stukket formentlig med en kniv i den ene balle og i hånden. Det 15 årige offer forklarede politiet, at han tidligere på aftenen havde kontakt med den 15-årige og den 16-årige, som stak ham med en skruetrækker. Årsagen hertil er en verserende konflikt mellem den 15-årige og de to øvrige drenge. Den 15-årige blev behandlet på sygehuset for sine skader og blev derefter afhørt til sagen af politiet. Kl. 04.42 anholdt politiet de to overfaldsmænd, som blev sigtet og afhørt. De to anholdte blev løsladt søndag eftermiddag efter en konkret vurdering af omstændighederne i sagen. Den 15-årige fra Tølløse og den 16-årige fra Holbæk er fortsat sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

Umotiveret vold – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 00.57 fik politiet et alarmopkald, da en 15-årig dreng og hans kammerat, en 16-årig dreng – begge fra Kalundborg fulgte ad på Jernbanevej – den ene på cykel og den anden til fods. De to drenge blev overfaldet af en ukendt gerningsmand, som sparkede og slog de to unge mænd, blandt andet væltede drengen på cykel omkuld. Den ene dreng blev slået i ansigtet med en knytnæve af voldsmanden.
Vidner på stedet beskrev gerningsmanden som:
Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 175-180 cm høj, iført mørk trøje, lyse bukser og bæltetaske og gående i østlig retning.
Politiet vil gerne i kontakt med manden, der overfaldt de to drenge. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen eller ved, hvem manden er.

Spirituskørsel – Værftsvej, Køge

Kl. 01.40 blev en patrulje opmærksom på en slingrende personbil, som kom kørende af i sydlig retning på Værftsvej. Patruljen bragte køretøjet til standsning. Bag rettet sag en 49-årig mand fra Rumænien, som er bosiddende i Danmark. Patruljen mistænkte, at manden var påvirket af alkohol, og manden blev derfor sigtet og var kortvarigt anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Derefter blev han løsladt. Sagen afgøres, når resultatet af blodprøven foreligger.


Søndag – mandag:

 

Færdselsuheld – Roskildevej, Vipperød – Holbæk

Kl. 08.37 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et sammenstød mellem en bilist og en cyklist ved udkørslen fra en forretning på Roskildevej i Vipperød.
Det viste sig, at en 36-årig mand fra Solrød Strand i en personbil var kørt ud fra parkeringspladsen ved en forretning. Da han skulle krydse cykelstien, stødte han sammen med en 65-årig mand fra Skibby, som cyklede ad cykelstien på stedet. Han væltede ved sammenstødet og fik trods brug af cykelhjelm nogle overfladiske skrammer i hovedet. Disse blev tilset på skadestuen, hvorefter cyklisten blev udskrevet.
En anden cyklist, som fulgtes sammen med den 65-årige, blev strejfet på sit baghjul, men væltede ikke som følge heraf.
Politiet har nu optaget rapport for at få klarlagt de nærmere detaljer i sammenstødet mellem parterne.

Færdselsuheld – Gislingevej / Hagesholmvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 09.25 var to bilister stødt sammen i krydset Gislingevej – Hagesholmvej, men ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet.
Det viste sig, at en 82-årig mand fra Asnæs var kørt i en personbil ad Hagesholmvej mod vest og frem over fuldt stop-linjen ud på Gislingevej, hvor han ville foretage et venstresving. Under svingningen blev han påkørt af en anden personbil, som en 32-årig kvinde fra Svinninge førte ad Gislingevej mod syd.
Politiet har optaget rapport om sammenstødet for at få belyst de konkrete omstændigheder og ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være blevet overtrådt.

Forsøg på cykeltyveri opklaret – Møllehusvej, Roskilde

Kl. 12.16 fik politiet en anmeldelse fra et par, der kom gående ad Møllehusvej ved kongrescentret. De undrede sig over, at en mand var i færd med at skære en cykellås over ved brug af en vinkelsliber. Manden flygtede fra stedet på en scooter medbringende vinkelsliberen, efter at parret havde talt med ham.
Politiet ledte efter den formodede cykeltyv, som indledningsvist ikke blev fundet i området. Dog fik politiet senere på eftermiddagen kontakt til en mand på en tilsvarende scooter, så politiet fik grundlag for at sigte føreren – en 26-årig mand fra Roskilde – for forsøg på at stjæle en cykel.
Den 26-årige vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.

Ukrudtsbrænder årsag til brand – Bredager, Greve

Kl. 14.48 fik politiet via alarmcentralen en melding om, at der var gået ild i en hæk formentlig som følge af uforsigtighed ved brug af en ukrudtsbrænder.
Brandvæsnet og politiet kunne ved ankomsten til en privat grund konstatere, at ilden var blevet slukket ved brug af en vandslange, så brandvæsnet kom ikke i aktion.
Politiet fik klarlagt, at en 77-årig mand fra Greve havde brugt en ukrudtsbrænder på et familiemedlems grund, så der var gået i en hæk på en adresse på Bredager.
Ingen kom til skade ved branden, og politiet sigtede den 77-årige mand for overtrædelse af beredskabsloven på grund af uforsigtigheden ved brugen af ukrudtsbrænderen. Han kan nu forvente en bøde som afgørelse på sagen.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 15.13 havde en 32-årig kvinde påkørt autoværnet i midten af Sydmotorvejen under kørsel i sydlig retning. Hendes personbil snurrede rundt et par gange, inden den standsede, og den 32-årige var sluppet uskadt fra uheldet.
Uheldsstedet blev kortvarigt afspærret med en skiltevogn, indtil den beskadigede personbil var blevet bugseret væk.
Politiet fik klarlagt, at uheldet skyldtes aquaplanning på grund af kraftig regn på uheldstidspunktet, så politiet registrerede blot omstændighederne.

Færdselsuheld / spiritus-/narkokørsel – Skovvejen, Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 15.19 fik politiet melding om, at en bilist var forulykket, idet en bil nu lå ude på en mark ved siden af Skovvejen.
Det viste sig, at en 33-årig kvinde fra Kalundborg under kørsel i vestlig retning af ukendte årsager havde mistet kontrollen over sin personbil på en lige vejstrækning. Hun var kommet ud i rabatten og var til sidst havnet på en mark.
Den 33-årige var sluppet uskadt fra ulykken, hvor ingen andre trafikanter blev impliceret. Da hun var påvirket af spiritus og måske også narkotika under kørslen, sigtede politiet hende for de overtrædelse af færdselsloven. I forbindelse med en kortvarig anholdelse fik hun udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, så hun vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.
Bilen blev efterladt ude på marken, så bilejeren på et senere tidspunkt kan få den fjernet.

Kanonslag affyret – Digehuset, Greve

Kl. 20.06 fik politiet oplysninger om, at der netop var affyret seks kanonslag i området. Et par patruljer kørte til området i et forsøg på at finde frem til dem, der havde affyret det ulovlige fyrværkeri i området.
Politiet fik flere personer, der oplyste, at der var tale om børn, som havde affyret fyrværkeri, herunder et kanonslag, men politiet fandt ikke frem til nogen, der kunne sigtes for den ulovlige affyring af fyrværkeri uden for tidsrum sidst på året, hvor affyring af lovligt fyrværkeri er tilladt.

Personpåkørsel – Præstegårdsvej, Hvalsø – Lejre

Kl. 20.46 slog en lokomotivfører alarm efter en mulig personpåkørsel på jernbanen tæt på broen ved Raunsbjergvej.
Redningspersonale og politiet kørte ud til jernbanesporet vest for Raunsbjergvej, hvor det involverede tog var standset ud for Præstegårdsvej.
En yngre kvinde var blevet ramt af toget og havde ifølge redningsmandskabet pådraget sig alvorlige kvæstelser, så en lægehelikopter ankom til området. Heri blev den kvæstede kvinde, der var i live, fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor hun blev indlagt til undersøgelse og fornøden behandling for indre kvæstelser og diverse knoglebrud.
Den kvæstede blev identificeret som en 14-årig pige fra Hvalsø, hvis pårørende er underrettet.
Politiet fik klarlagt, at kvinden havde stået tæt på jernbanesporet, da toget kom kørende i vestlig retning. Lokomotivføreren hørte et bump og bremsede straks toget.
Samtidig havde et par lokale teenagere ledt efter den 14-årige ud fra en bekymring om hendes ve og vel, så de havde delvist overværet personpåkørslen. Politiet drog omsorg de to teenagere, som blev afleveret til deres respektive forældre med oplysninger om, hvad de formentlig havde været vidne til.
Den 14-årige er fortsat indlagt på hospitalet, idet hun er i kritisk, men dog stabil tilstand. Politiet forventer umiddelbart ikke at kunne drage nogen til ansvar for ulykken.

 

Humanitær eftersøgning – Lumsås – Odsherred

Kl. 22.04 anmeldte pårørende til en 42-årig kvinde fra Odsherred, at hun havde forladt bopælen for et par timer siden. Efterfølgende har familien ikke haft kontakt til hende, hvorfor man var bekymret for hendes ve og vel.
Politiet iværksatte en humanitær eftersøgning med flere patruljer, der ikke umiddelbart kunne finde den savnede kvinde. Hun blev derfor tillige efterlyst via mediet Twitter.
Da den savnede i løbet af de mørke timer ikke var blevet fundet, rekvirerede politiet kort efter kl. ca. 04.00 en helikopter, som deltog i eftersøgning af kvinden.
Kl. ca. 06.25 fik politiet en henvendelse fra en borger, der søndag aften formentlig havde set den savnede kvinde i området ved Kilhultvej gående i retning mod Plantagekrogen.
Eftersøgningen blev målrettet dette område, hvor politiet kort før kl. 07.00 fandt den savnede kvinde i live. Hun var kold efter ophold udendørs i løbet af natten og blev derfor i en tilkaldt ambulance bragt til kontrol på skadestuen.
De pårørende blev underrettet, og politiet afsluttede herefter den humanitære eftersøgning i området.

 

Mand overfaldet – Ny Østergade / Københavnsvej, Roskilde

Kl. 00.16 anmeldte en 44-årig mand fra Stevns, at han befandt sig på skadestuen efter et overfald, som han var blevet udsat for lidt tidligere i området ved Ny Østergade / Københavnsvej. Den 44-årige var til undersøgelse for diverse slag og spark samt et sår efter en skarp genstand.
Politiet rykkede ud med flere patruljer dels for at undersøge stedet, hvor overfaldet var sket, dels til skadestuen til afhøring af den 44-årige.
Den 44-årige var efter en bytur kommet til området ved Ny Østergade / Københavnsvej, hvor tre personer – to mænd i alderen 25-35 år og en teenager – havde overfaldet ham med diverse slag og spark, ligesom han havde pådraget sig et overfladisk snitsår i forbindelse med overfaldet.
Efterfølgende var de tre personer flygtet fra stedet, idet den ene kørte på en knallert, mens de to andre flygtede til fods.
Politiet undersøger nu omstændighederne ved overfaldet nærmere og skal formentlig genafhøre den 44-årige efter afsluttet undersøgelse og behandling på sygehuset.


Kommende arrangementer

 

Nærpolitiet på besøg i flere boligområder i løbet af tirsdagen - Roskilde:

Tirsdag den 14. juni 2022 vil medarbejdere fra den lokale forebyggelsesafdeling på politistationen i Roskilde rykke ud til flere boligområder i Roskilde.
Det sker som led i et samarbejde med det lokale boligselskab, der også selv har adviseret beboerne om politiets besøg i morgen.
Politiet vil i forbindelse med besøgene gerne tale med beboerne i øjenhøjde om problematikker, der måske fylder noget i hverdagen, og som politiet måske kan gøre noget ved sammen med andre interessenter.

Følgende boligområder får tirsdag besøg af politiet i følgende tidsrum:
Kl. 09.30 – 10.30 – Thorsminde (ungdomsboliger)
Kl. 10.30 – 11.30 – Knolden
Kl. 14.30 – 15.30 – Æblehaven

Politiet opfordrer beboere i de anførte boligområder til at kontakte politiet, som dog også gerne vil tale med andre, der tilfældigt kommer forbi til en uformel snak.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi