Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Høng - tirsdag den 16. februar

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Høng er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Benløseparken, Benløse
Niels Juelsgade, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Egens Kvarter, Høng
Anemonevej, Regstrup
Glentevej, Glentehaven, Høng
Ærtemarken, Borup
Urhøjvej, Bjerge, Store Fuglede

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

 

COVID-19 – Virksomheder sigtet for at holde åben – Roskilde og Køge

Mandag havde politiet øget fokus på, om nogle virksomheder ville trodse påbuddet om at holde lukket, da der i pressen og på sociale medier var en del debat om COVID-19 lukkereglerne.

Roskilde
Politiet fik igen en anmeldelse om, at den samme skønhedsklinik, som tidligere var blevet sigtet fem gange for at trodse påbuddet om at holde lukket, nu igen holdt åben. En patrulje kørte til klinikken kl. 11.39, hvor der var lys i lokalet og foruden personalet, var der to kunder på stedet. Patruljen mødte en låst dør, men de tilstedeværende ønskede ikke at åbne for politiet trods flere anmodninger fra patruljen. Politiet bestilte derfor en låsesmed til at åbne for patruljen, men indehaveren åbnede til sidst døren for politiet uden brug af låsesmed. Flere af de tilstedeværende personer filmede politiet med mobiltelefoner under episoden. Mens politiet var på stedet kom endnu en kunde til forretningen, men vendte om, da hun så betjentene.

Den ansatte, en 32-årige kvinde, som tidligere er sigtet flere gange, og indehaveren af butikken, en 34-årig mand – begge fra Roskilde, blev igen sigtet for at holde åbent trods de gældende restriktioner for at nedbringe coronasmitten. De tilkendegav begge, at de ikke havde i sinde at efterkomme reglerne om at holde lukket. Virksomhed, indehaver og ansat er nu blevet sigtet i alt seks gange og bødestørrelsen er nu samlet oppe på 100.000 kr.

Køge
Kl. 13.00 lagde politiet vejen forbi en antikvitetsforretning i Køge, som på sociale medier havde tilkendegivet, at de ville åbne forretningen mandag kl. 12.00. Patruljen fandt butikken åben og traf ejeren og en ansat på stedet. De var begge utilfredse med politiets tilstedeværelse og filmede også her betjentene, mens de arbejdede. Virksomheden blev sigtet for at holde åben, men indehaveren påberåbte sig retten til at holde åben.

Kl. 16.04 var en patrulje igen ved sammen antikvitetsforretning, da politiet mistænkte, at virksomhedens indehaver ikke havde til hensigt at holde lukket. Politiet fandt igen forretningen åben, og derfor blev virksomheden sigtet endnu engang for at overtræde reglerne om at holde lukket. De to sager mod virksomheden bliver samlet til en bøde på 20.000 kr.

Narkokørsel med kniv i bilen – Køgevej/Darupvej, Roskilde
Kl. 13.02 standsede politiet en 33-årig mand fra Glostrup, som kørte i en bil med nummerpladen afmeldt. Den 33-årige var desuden påvirket af narko, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel i uindregistreret bil. Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet en ulovlig kniv, som blev beslaglagt. Den 33-årige blev sigtet for at overtræde knivloven og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Røveri mod kiosk – Lindeholmen, Jersie Strand, Solrød

kl. 18.24 blev kiosken K.C Minimarked udsat for et røveri, da en maskeret mand truede medarbejderen til at udlevere et mindre kontantbeløb. Gerningsmanden forlod herefter fra stedet i østlig retning mod Jersie Station. Flere patruljer blev sendt til stedet for at forsøge at finde frem til den mistænkte og en hundepatrulje søgte i området, men fandt ham ikke.

Politiet afhørte medarbejderen, en yngre mand, som var rystet, men ikke var kommet til skade. Han beskrev den mistænkte som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Fedladen, Yderligere kendetegn: Mørke øjne, mørke øjebryn og dyb stemme, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort maske, der dækkede mund og det øverste af hovedet, således det kun var øjnene, der var synlige, mørk og tynd jakke, mørkeblå jeans, mørke sko, handsker, der var røde på håndryggen og grå på håndfladen, muligvis arbejdshandsker, Bevæbning: Kniv.

Politiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner. Borgere, som har bemærket den beskrevne mand med det karakteristiske udseende, eller har oplysninger om hans færden til og fra Lindeholmen i Jersie omkring kl. 18.20, da røveriet skete, bedes kontakte politiet. Politiet vil også meget gerne have oplysninger fra vidner, som evt. har bemærket et køretøj i nærheden af Lindeholmen omkring gerningstidspunktet. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Glatføreuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 21.30 skete et glatføreuheld på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand sydgående, hvor det sneede kraftigt. En 33-årig mand fra Ringsted ville overhale en bil ved afkørsel 31a, men mistede herredømmet over bilen i forbindelse med vognbaneskiftet på grund af sne på vejen, så hans bil påkørte en forankørende bil. I den forreste bil sad en 27-årig kvinde fra Haslev, som blev skubbet ud i nødsporet ved sammenstødet, hvor også den 33-åriges bil endte.

Kl. 01.26 skete et solouheld på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde i Solrød, da en 30-årig mand kørte galt i en varebil på den sneglattevej. Han mistede herredømmet over bilen, så den stødte ind i autoværnet. En ambulance tilså den 30-årige på stedet, men han var ikke kommet noget til. Bilen blev nødflyttet

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler