Ledende Salgsleder til Frugt & Grønt: Skab dynamik og vækst i detailhandlen hos SuperBrugsen Høng

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed 

Her får du en unik mulighed for at prøve kræfter med ledelse i din hverdag og få for at udvikle dig som menneske, kollega og leder gennem et af mange Coops talent- og ledelsesprogrammer. Med en virksomhed i udvikling har vi brug for en leder som er udviklingsorienteret og omstillingsparat.  

Et arbejde i Høng...

Høng er en stationesby beliggende mellem Slagelse og Kalundborg. SuperBrugsen er centralt beliggende i byens Center kun 5 min. gåafstand fra stationen med mulighed for offentlig transport med Tølløsebanen og bus til nærtliggende byer. Du bliver en del af en et team med 30 fantastiske kollegaer, hvor samarbejdet på tværs de enkelte afdelinger vægtes højt. Vi en butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som trives med en god stemning i butikken. Vi står klar til at yde en ekstra service og hjælpe vores kunder ved at skabe en god atmosfære og en købsoplevelse af over det normale. 

Din hverdag som byens grønthandler...

Ønsker du at være med til at skabe en forskel SuperBrugsen? Som salgsleder i SuperBrugsen Høng får du ansvaret for et af butikkens helt  store profilområder Frugt&Grønt og Blomster. Her er det først og fremmest din opgave at sørge for, at  i der altid er en høj standard i din afdeling og altid fremstår dynamisk med et udtryk af friskhed og sæsonaktualitet. Du skal sikre driften og skabe økonomisk vækst i din

afdeling. Du har her en unik mulighed for at udvikle afdelingen til nye standarter, præge og påvirke sortimentet for at skabe de gode resultater.

Med SuperBrugsens lokale forankring er din kontakt med kunderne vigtig. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov, skabe en god relation med dem og yde den bedste service. 

Erfaring fra dagligvarebranchen

  • Du er minimum uddannet som salgsassistent eller har tilsvarende erfaring fra lignende stilling i detail
  • Har muligvis kendskab til brugen af driftsopfølgningsværktøjer
  • Du har god forståelse for tal og regnskaber

Som person er du en god kollega, der kan gå forrest for at sikre den bedste service til vores kunder. Samtidig er du god til planlægning af din arbejdsdag og formår at igangsætte de rette initiativer for din afdeling samt for butikken. Du har viljen til at arbejde sammen som en samlet enhed, hvor der bidrages på tværs af butikkens områder og personer. Slutteligt er du en person går du forrest og gennem eget engagement og arbejdsindsats er med til at være et godt eksempel, som afspejler sig i medarbejdernes motivation.

Er du intereseret i at præge fremtiden og udvikle til nye højder?? Så send en ansøgning allerede i dag!

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 28. Maj 2024. Vi behandler ansøgninger løbende. 

Stillingen tiltrædes primo august 2024.

Kunne du tæmke dig at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Uddeler Jeanette Bang Jensen mail: Jeanette.bang.jensen@superbrugsen.dk

Mobil 27858455 (mandag-fredag kl. 9-15) 

I SuperBrugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Kom tæt på lokalmiljøet i Danmarks største supermarkedskæde
I SuperBrugsen ønsker vi at være tæt på kunderne og være en del af lokalsamfundet. Vores kunder skal kende os og de skal kunne finde varer fra lokale producenter i deres butik, samtidig med, at vi støtter lokale initiativer. I SuperBrugsen er der også plads til at prøve nye ideer af og som Danmarks største supermarkedskæde er der masser af udviklingsmuligheder for at skabe din karriere i SuperBrugsen.
Bliver du ansat i SuperBrugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=343baa9b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SuperBrugsen, Centervej, 4270 Høng

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051468

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet