Kreativ køkkenmedarbejder søges til grønt køkken på Høng Gymnasium og HF

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og kreativ køkkenfaglig medarbejder gerne kok eller ernærings assistent til en fast stilling på Høng Gymnasium og HF fra 1/12 2024 eller snarest derefter. Er du på hjemmebane i et køkken, og kan du lide at lave god mad? 

Om os

På Høng Gymnasium og HF har vi et hovedsaligt grønt køkken med masser af grøntsager, ugentlig vegetardag og fiskeretter. Vi har stort fokus på at skabe gode måltider, der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandede fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave velsmagende, sund og inspirerende mad til vores elever og ansatte.


Vi tilbyder en arbejdsplads med godt humør og fællesskab.


Stillingen er på 32,5 timer om ugen. Der er fri i det meste af skoleferierne, derfor arbejdes der 35 timer i de uger, hvor der er elever på skolen. I forbindelse med skolearrangementer vil der være enkelte dage, hvor weekend- og aftenarbejde vil forekomme. Der vil være fastlagte vagtplaner.

Køkkenet på Høng Gymnasium og HF betjener skolens 65 kostelever, men serverer også frokost til andre elever og ansatte, ofte over 100 spisende til frokost.


Du bliver en del Høng Gymnasium og HF’s køkken som ud over dig består af en køkkenchef, en kok og en elev. Sammen skal I være med til at sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet.

Du vil medvirke til den daglige drift i køkkenet, i en rotationsvagt hvor du får mulighed for at udfolde dine kreative evner. Du skal håndtere både det varme, det kolde køkken, serviceområdet, opvask og har mulighed for stor indflydelse på sammensætningen af menuer med tanke på årstidens råvarer og økonomi.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af tilberedning af kold og varm frokostbuffet, opfyldning af buffet, forberedelse af mødeforplejning og forberedelse af dagens andre måltider til kosteleverne.


Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke at have det sjovt sammen, og du kan glæde dig til at blive en del af et team, hvor man altid hjælper hinanden og træder til, når det brænder på.

Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores spisende.

Om dig

Du er uddannet kok, ernæringsassistent, cater eller har en anden kostfaglig profil.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Har en passion for god madlavning
- Er fleksibel

- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og elever

- Er med til at skabe en sund arbejdsplads med gode grønne måltider, som vi serverer for medarbejdere og elever.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Køkkenchef Allan Hansen på telefon 30545525.

Ansøgningsfristen er den 21/11 2024 - vi glæder os til at høre fra dig.

 

Høng Gymnasium er et lille gymnasium med ca. 220 elever fordelt på STX og HF. Gymnasiet har samtidig EUX- elever i samarbejde med Landbrugsskolen Sjælland. Gymnasiet er et kostgymnasium, og pt. bor der ca. 65 elever på kostafdelingen. Skolen udspringer fra højskolebevægelsen, og ånden gennemsyrer hele livet på skolen. Der er en tæt og god kommunikation mellem lærere og elever.

Læs mere om gymnasiet på vores hjemmeside: www.hoeng-gymhf.dk.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-33 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden, 4270 Høng

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6140423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet