Er du ledig 2 dage i ugen fra kl. 14-17? Så er drømmejobbet ledigt i Høng, 6 timer pr. uge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om ordningen:

Augusta er en sød og kvik pige på 8 år, som bor med sin familie i Høng ved Kalundborg. Til dagligt går hun på specialskole, hvor hun bruger meget energi og hun har derfor brug for en, som har lyst til at tilbringe to eftermiddage om ugen sammen med hende.

Aflastningen skal bruges på at hente Augusta fra skole 2 x i ugen (tirsdage og torsdage) kl. 14.10 og tage hjem til familiens hjem efterfølgende indtil kl. 17, hvor hendes forældre kommer hjem.

Når man er kommet hjem kan man evt. gå en lille tur til Svallerup og derefter hjem og slappe af. Augusta er en kreativ pige, som elsker musik og dans. Hun kan desuden godt lide at læse og skrive, så det vil være ideelt at bruge tiden på lektiehjælp.

Augusta er ikke udredt, men har behov for en-til-en kontakt. Det er derfor vigtigt, at du er tålmodig og tydelig.
Hvem er du?

Vi søger en aflaster, der har lyst til at bruge tid sammen med Augusta hver tirsdag og torsdag. Du skal have et kærligt sind, men også være i stand til at skabe struktur og trygge rammer. Du skal gerne have erfaring med børn, som har specielle behov, men også have kørekort, da Augusta skal hentes fra skole. Sidst men ikke mindst har du let til smil og kan se dig selv i jobbet i lang tid fremover.


Ansættelse og vagter:

Familien ønsker aflastningen placeret på tirsdage og torsdage i tidsrummet kl. 14-17 og derudover en weekenddag om måneden efter aftale med forældrene.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår. I denne stilling bliver du aflønnet efter uddannelse eller erfaring. Du kan derfor søge stillingen uanset om du er faglært eller ufaglært. Erfaringen er det vigtigste.

Vi kalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kalundborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=146353&DepartmentId=18960&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850430

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet