Døgnrapporten i Høng: torsdag den 23. december

Profilbillede

Høng er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

             

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Lundemarksvej, Holbæk
Tjørnedalsvej, Slimminge
Isafjordsvej, Trekroner

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Anmeldelser om ulovligt fyrværkeri i hele politikredsen

Aftenen igennem modtog politiet en række anmeldelser om især affyring af kanonslag. Det gælder bl.a. Køge, Tølløse, Ølby Station, Tune Skole, skaterparken i Kalundborg, P-huset på Musicon i Roskilde og busstationen i Greve. 
I Havevang i Holbæk blev der meldt om en gruppe på 10 unge mennesker, der affyrede fyrværkeri ved at holde bomberør i hænderne og kaste kanonslag mod bilerne. Ved politiets ankomst kort efter, var de unge forsvundet fra stedet. 
I en sag fra Roskilde havde en 18-årig mand fået en lussing af en 25-årig mand. Den 18-årige havde kastet et kanonslag, og den 25-årige var ifølge egen forklaring blevet så forskrækket, at han var kommet op at skændes med den 18-årige. I forbindelse med skænderiet erkendte han, at han havde givet den yngre mand et slag med flad hånd på siden af hovedet. Ingen af parterne ønskede dog, at politiet gjorde mere ved den sag. 

Svane gik på motorvej uden skade – Køge Bugt-motorvejen, Køge

Kl 10.05 modtog politiet flere anmeldelser om en svane, der gik rundt på Køge Bugt-motorvejen mellem afkørsel 32 og 31b i det nordgående spor. Politiet sendte flere vogne til stedet for at undgå, at fuglen skabte farlige situationer i trafikken, og det lykkedes en medarbejder en Falck at indfange svanen, der kom til efterfølgende kontrol på et dyreinternat, inden den blev sluppet fri. Fuglen slap med en advarsel.


Sømand i klemme på skib – Havnen, Køge

Kl 11.43 skete der en arbejdsulykke om bord på et skib i Køge Havn. Da en kran ombord på skibet skulle smøres, blev en ukrainsk sømand ramte af en del kranen, og kom i klemme mellem kranen og skibets ræling. Manden blev kørt til tjek på sygehuset og besætningen blev afhørt, inden skibet skulle sejle videre.

Ophidset mand i testcenter – Rosenvænget, Høng

Kl 11.57 oplyste en anmelder, at en ung mand fra Slagelse havde været særdeles ophidset i et testcenter i Høng. Den unge mand var mødt op sammen med sin søster for at blive testet, men da personalet havde insisteret på, at de jvf reglerne skulle vise fuldmagt fra forældrene først, var den unge mand blevet rasende. Politiet har efterfølgende været i kontakt med manden og taget en adfærdskorrigende snak med ham. 

Nysgerrig forvekslet med indbrudstyv – Roskilde

Kl 12.52 blev en 77-årig mand fra Roskilde forvekslet med en mulig indbrudstyv, da han havde fattet interesse for et hus, der var til salg i den østlige del af Roskilde. Manden var gået rundt om huset og havde kigget ind af vinduerne, da ejeren af huset fik øje på ham og fejlagtigt troede, at der var tale om et igangværende indbrud. Derfor havde han taget fat i den 77-årige og hevet ham med ind i huset. En politipatrulje blev sendt til stedet for at opklare, hvad der var sket. Det endte med, at husejeren tilbød den 77-årige en kop the som undskyldning oven på den grimme overraskelse. 

Muligt forsøg på bedrageri – Bjæverskov, Køge

Kl 13.00 anmeldte en 77-årig kvinde, at hun var blevet ringet op af en dame, der på gebrokkent dansk havde oplyst, at der var ved at blive flyttet nogle penge fra kvindens bankkonto. Men den 77-årige fattede mistanke og afbrød samtalen.

Forsøg på bedrageri – Roskilde

Kl 14.07 kom der anmeldelse om, at en mand, der gav sig ud for at være sikkerhedskonsulent hos Nordea havde ringet til en 85-årig mand og forklaret, at der var ved at blive trukket 15.000 kr på hans konto. Derfor ville ”banken” spærre hans kort og komme og hente det efterfølgende. Den 85-årige fattede dog mistanke og har ikke hørt mere fra den servicemindede sikkerhedskonsulent. 

Færdselsuheld på motorvej – Vestmotorvejen, Køge

Kl 14.16 skete der et færdselsuheld på Vestmotorvejen i vestgående retning, hvor en 23-årig mand fra København ikke nåede at bremse ned, da trafikken foran pludseligt gik i stå. Han trak derfor ind i 1. vognbane, men der overså han en anden bil, som han ramte bagfra. Begge parter slap dog uden personskade og der sket også kun mindre skader på køretøjerne. 

Brand i sommerhus – Rønnevænget, Kalundborg

Kl 14.36 kørte politi og brandvæsen til ild i sommerhus. Brugeren af sommerhuset forsøgte ligeledes selv at slukke branden med en haveslange, men trods indsatsen nåede størstedelen af sommerhuset at udbrænde. Det kan være ilden fra brændeovnen, som har fået fat i det brænde, der lå i nærheden. Der var på et tidspunkt risiko for, at branden kunne sprede sig til nabohusene, men efter cirka en halv times arbejde på stedet, var branden under kontrol.

Færdselsuheld – Køge Bugt-motorvejen, Greve

Kl 16.27 skete der et færdselsuheld i den tætte eftermiddagstrafik i det sydgående spor. En bil ført af en 49-årig mand fra den københavnske vestegn blev nødt til at foretage en kraftig opbremsning, og blev derfor påkørt bagfra af en 44-årig mand fra Stevns, der kom kørende med cirka 60 km/t. En bil ført af en 44-årig mand fra København nåede heller ikke at bremse og ramte derfor bilen fra Stevns. Alle bilister slap relativt billigt fra uheldet og der skete også kun mindre skade på bilerne. 

Tyveri fra indkøbsvogn – Ølbycenteret, Køge

Kl 17.45 blev en 73-årig kvinde fra Køge frastjålet sin pung med diverse kort og et mindre kontantbeløb, da hun kom ud fra Ølbycenteret. Hun var ved at aflevere sin indkøbsvogn og havde sin varer i en lille vogn på hjul bag sig. Da kvinden vendte sig om, så hun en mand løbe hurtigt væk fra stedet. Manden havde, mens kvinden vendte ryggen til, nåede at stjæle hendes pung fra en lomme i kvindens lille vogn. Manden beskrives som 20-30 år, 185 cm høj, spinkel og iført mørk hættetrøje, lyse bukser og medbringende en mørk rygsæk. 

Brand i køkken – Hyldebjerg, Lejre

Kl 17.59 blev der slået alarm fra en kvinde, der havde set flammer i køkkenet på et hus på vejen. Branden var tilsyneladende opstået ved kortslutning i et køleskab, men brandvæsnet fik slukket ilden så hurtigt, at der kun skete mindre skader på køkkenet. Der var ingen beboere i huset, da branden brød ud. 

Brand i lejlighed – Gyvelvej, Roskilde

Kl 22.27 blev der meldt om røg fra lejlighed. Brandvæsnet og flere patruljer blev sendt til stedet og to opgange i bebyggelsen blev evakueret. Det viste sig dog, at der alene var tale om en mindre brand, der kan være opstået i forbindelse med nogle batterier, der har været opbevaret i en skuffe.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi